Resultaten voor massage thai

massage thai
 
Thaise Massage artikelen Sport Lavit Sportmedische groothandel.
Thaise Plai of Zingiber Cassumunar olie. 5 Golden Dragon Brand Thaise Plai of Zingiber Cassumunar olie wordt in de Aziatische geneeskunde dankzij de indrukwekkende farmacologische eigenschappen dagelijks gebruikt. Het is dus niet vreemd dat deze olie ook in de ailments/medische massage wereld een effectief hulpmiddel is.
Montira Thai Massage Spa Nieuws Vrouw!
De sfeervolle ingerichte salon beschikt over drie afgescheide massageruimtes. Massages vinden plaats op massagetafels en de masseuses zijn gekleed in de originele Thai stijl. Kom langs bij onze stand op Vrouw! en geniet van een heerlijke Thaise Massage! Terug naar vorige pagina. Bekijk meer nieuws. 8 augustus 2019. 8 augustus 2019. Montira Thai Massage Spa.
Baipho Thai Massage Nijmegen.
BAIPHO THAI MASSAGE. Geniet van onze vele voordelen. BAIPHO THAI MASSAGE. U van harte welkom in onze nieuwe salon. HEUMENSEWEG 2, 6603 CZ WIJCHEN ALVERNA. U wordt vriendelijk ontvangen in onze salon. MANNEN EN VROUWEN. Onze behandelingen zijn voor zowel mannen als vrouwen. ZONDER MET AFSPRAAK. Bij voorkeur op afspraak. Van harte welkom! Traditionele Thaise massage. Of een combinatie van deze massages. Alle massages zijn geschikt voor man en vrouw. 30 minuten: 3000., 60 minuten: 5000., 90 minuten: 7800., 120 minuten: 9500., 60 minuten Duo massage op 1 kamer: 9500., Vertel uw pijnklachten aan de masseuse. en zij zal deze gericht behandelen. Bijvoorbeeld: hoofd, nek, schouder, onderrug. Baipho Thai Massage. 6603 CZ Wijchen Alverna. Maa Zat: 1000: 2100.: Afspraak op zondag minimaal 1 dag van tevoren reserveren.
Thaise massages voet, nek en gewrichten massages in Amsterdam.
Traditionele Thaise massage is een van de oudste genezingsmethoden in de wereld. Thaise massage is sterk beïnvloed door yoga, de Ayurvedische en de Chinese geneeskunst. De bewegingen lijken vaak veel op die van yoga, de aandacht voor de drukpunten komt uit de Ayurveda en de meridianen uit de Chinese geneeskunst. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? NEEM CONTACT OP. Thailand-Dreams Wellness en Massagesalon heeft een ruim aanbod aan massagebehandelingen tegen scherpe prijzen. Hugo de Grootplein 20 1052 KX Amsterdam.
Thai-Twist Thai yoga massage.
Rotterdam, zet me op de wachtlijst. volgende data in Rotterdam. Level 1: Foundation of traditional Thai Massage. Leiden, zet me op de wachtlijst. volgende data in Leiden. Level 1: Foundation of traditional Thai Massage. Rotterdam, zet me op de wachtlijst.
thaise olie massage namman muay.
Namman MUAY THAI Thaise massage olie. Namman MUAY THAI Thaise massage olie. Namman Muay Olie 120 ml Thailand Massageolie. Tegenwoordig worden producten Namman Muay niet alleen gebruikt in vechtsporten, maar ook zijn het veelgevraagde atleten, fietsers, basketbalspelers en andere atleten die zich snel moeten voorbereiden op lichamelijke activiteit.
Professionele massage in Naaldwijk Thai Orchidee.
Ruime keuze aan oliën en gels. Wij hebben een ruime keuze aan massage-olie en gel. Deze geven je huid een extra stimulans en de heerlijke geuren zorgen voor extra ontspanning. Onze Thaise masseuses zijn hygiënisch. Hygiëne hoort perfect te zijn in een massagesalon. Dat weten wij en daarom werken onze Thaise masseuses zeer net en hygiënisch. Onze Thaise masseuses zijn gediplomeerd en beschikken over ruime ervaring. Je komt dus volledig tot rust tijdens onze professionele massages. Over onze massages. Massage is in de eerste plaats ontzettend lekker. Maar wist je ook dat het heel gezond is? Je krijgt onverdeelde aandacht. Dit maakt dat je even helemaal tot jezelf komt en je lichaam zich herstelt. Even niet moeten geven, maar alleen maar ontvangen. Door de massage wordt de aanmaak van endorfine en oxytocine gestimuleerd. Deze lichaamseigen stofjes verminderen stress en verhogen je geluksgevoel. Ook zijn na onze massages je spieren goed doorbloed en voelen echt soepel en ontspannen aan. Daarbij is een massage goed voor je immuunsysteem, waardoor de kans op ziekte afneemt. Genoeg redenen om langs te komen bij Thai Orchidee in Naaldwijk voor een échte ontspannende massage!
Baan Lai Thai Traditionele Thaise Massage Baarn Over ons.
Welkom! Rungpha Thai Massage Wellness Lemmer.
Op geestelijk/spiritueel vlak verleent het een gevoel van continuïteit aan het lichaam; het zorgt voor stroming en activeert Chi. Wellness Hotstone Massage. Een hotstone massage is een massage met warme stenen. De voor een hotstone massage gebruikte stenen zijn basaltstenen. De stenen komen uit een verwarmd waterbad en hebben een temperatuur van ca. Basalt is een hard en ijzerhoudend, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. De gebruikte stenen zijn afkomstig uit de zee rond Hawai. Eb en vloed hebben er voor gezorgd dat de stenen glad, rond en wat plat geworden zijn. Eerst worden een aantal stenen op een deel van het lichaam neergelegd. Dit geeft een aangename warmte en ontspanning. Door de stenen op specifieke plaatsen te leggen, kan het warmte-effect ook doelgericht toegepast worden, bijvoorbeeld op koude plekken of plekken die aandacht nodig hebben. Thai massage met of zonder olie. nek, schouder en rug. Gezicht en hoofdmassage. Voetmassage gecombineerd met nek en schoudermassage. Zonnebank met collageen. Na 10 massages vanaf 1 uur, vraag naar de stempelkaart. 8531 BJ Lemmer. Hoe heb je ons gevonden?
Monghkol Thai Thaise Massagesalon Velp Massage Arnhem.
home contact Home. Welkom bij Mongkhol Thai massagesalon. Vanaf maandag 11 mei zijn we weer geopend! Bij ons kunt u terecht voor een oorspronkelijke Thaise massage. Heeft u een drukke dag gehad of misschien wel erg last van uw schouders? U bent van harte welkom, wij helpen u graag. Uw gastvrouw is opgeleid aan de bekende massageschool Wat Pho te Bangkok waar zij haar certificaat heeft behaald. Ook beheerst zij alle genoemde massagetechnieken. Mongkhol Thai massage biedt een uitstekende service en stelt alles in het werk om aan uw verwachtingen te voldoen. Kijk op onze website voor verdere informatie. Heeft u vragen en/of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op. Thai massage is oorspronkelijk een oude, natuurlijke geneesmethode. Tegenwoordig is het populair en praktisch omdat het veilig is, geen neveneffecten kent, en het niet giftig of schadelijk is voor de gezondheid. 6881 SM Velp.
Thai Massage Hoogezand.
Thaise massage Wikipedia.
Traditionele Thaise massage of nuat phaen boran Thai: antieke" massage stijl, is een van s werelds oudste geneesmethoden. De Thaise mensen zagen ziekte als onbalans in het lichaam of de geest en ze zochten hulp in de lokale tempel. Zij werden behandeld met de vier elementen van de traditionele geneeskunst: spirituele ondersteuning, voedingsondersteuning, kruiden en massage.

Contacteer ons