Zoeken naar utrecht thaise massage

utrecht thaise massage
 
Thaise Massage IJsselstein.
Thaise Massage behandeld het hele lichaam en zorgt voor een verhoogde elasticiteit van de spieren en verbeterd de bloedsomloop en flexibiliteit, zo wordt het lichaam verlost van stress en spanningen. De massage wordt gegeven door een gediplomeerde masseuse met 11 jaar ervaring, opgeleid bij het Thai Traditional Medicine Development Center. Wij zijn geopend van Maandag t/m Zondag van 1000-2000: en werken uitsluitend op afspraak.
Online bedrijvengids.
Top 10 bedrijven lijstjes. Bedrijven per provincie. Bedrijven in Drenthe. Bedrijven in Flevoland. Bedrijven in Friesland. Bedrijven in Gelderland. Bedrijven in Groningen. Bedrijven in Limburg. Bedrijven in Noord-Brabant. Bedrijven in Noord-Holland. Bedrijven in Overijssel. Bedrijven in Utrecht. Bedrijven in Zeeland.
Lady Thai Massage Utrecht Oozo.nl.
De onderneming Lady Thai Massage is gevestigd op Van Heesstraat 51 te Utrecht en is actief in de branche Saunas, solaria, baden e.d. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 74530801 en is gelegen in Zuilen-Noord in de gemeente Utrecht. Bij Lady Thai Massage is 1 persoon werkzaam.
Thaise Yoga Massage studio Vandaan.
De ontvanger draagt prettig en loszittende kleding en er wordt geen gebruik gemaakt van massageolie, behalve tijdens de gezichtsmassage. Yoga ervaring is in het geheel niet vereist: de Yoga Massage is zowel geschikt voor mensen met als zonder ervaring in de beoefening van yoga. Yoga Massage is perfect voor mensen die een onbalans ervaren op fysiek, danwel emotioneel gebied, of voor diegene die gewoon toe is aan een uurtje heerlijk ontspannen. Thaise Yoga Massage bij je thuis.: De Thaise Yoga Massage kan ook bij je thuis gegeven worden. Dit kan bij je thuis in UTRECHT en als je over voldoende lege ruimte beschikt: wat betekent ong.
Thai Massage Monasari Utrecht T 06 21164168 Utrecht, Nederland Massagetherapie.
Vlampijpstraat 75 b. Vind ik leuk. Manage this listing. Recenseer Thai Massage Monasari Utrecht T 06 21164168 in Utrecht, Nederland! Deel je ervaringen bij Thai Massage Monasari Utrecht T 06 21164168 met je vrienden of ontdek meer Massagetherapie in Utrecht, Nederland.
Thaise Massage Utrecht.
Body-Life Massages Utrecht Body-Life Massages.
Hij heeft de klachten massage goed under control en is echt een aanrader voor rug/ nek/ schouderklachten en de Deep Muscular Technicsheeft. Jacqueline van Barneveld. biedt massages op maat aan. Er is heel veel mogelijk, op het van verlichten van pijn, Specialisatie is op een zo ontspannen mogelijke manier pijnlijke klachten te verhelpen. Openingstijden Massagepraktijk Utrecht.
Take Care Traditionele Thaise Wellness Thaise massage in Utrecht.
Thaise Traditionele Wellness Massage. Aroma Olie Massage. Rug Nek Schoudermassage. Voetbehandeling Spa Pedicure. Duo Thaise Massage. Direct contact: 06-38706588. Ontspan met onze. 60 Minute Massage. We_Care over u. Thaise Traditionele Wellness Massage wordt ook wel Drukpunt Massage genoemd welke revitaliseert en verfrissend werkt. Ervaar een diepe ontspanning en laat de vermoeidheid en stress uit je spieren van drukpunt massage worden via duimen en handpalmen gestimuleerd en laten geblokkeerde energie terug stromen. Stijve gewrichten en spieren worden lost behandel. Deze behandeling is bijzonder geschikt voor klachten als vermoeidheid, rug en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding. En lichaam balans lichte voelen naar behandeling. Take Care Thaise massage in Utrecht. Ervaar een diepe ontspanning en laat de vermoeidheid en stress uit je spieren van drukpunt massage worden via duimen en handpalmen gestimuleerd en laten geblokkeerde energie terug stromen. Deze vorm van massage wordt ook wel Drukpunt Massage genoemd welke revitaliseert en verfrissend werkt.
Puur Marjolein Massagetherapie Thaise Massage Utrecht / Vleuten.
Per 1 december worden de tarieven van Marjolein 84 bij 60 min en 105 bij 90 min. Thaise Yoga Massage. Cursus Thaise Massage. Uit je hoofd, in je lijf Praktijk voor lichaamsgerichte therapie, ademcoaching en massage Utrecht. Laat me je helpen Over mij.
Watpho Massage Traditionele Thaise Massage Women Only.
Watpho Massage in Vleuten, Utrecht is gespecialiseerd in traditionele thaise massage. Bij behandeling in mijn praktijk geldt er een strict corona hygiene protocol en ga ik er vanuit dat u alle gezondheidsvragen met NEE kunt beantwoorden. U kunt meer informatie hierover terug vinden onder het menu medisch.
utrecht thaise massage
Uw salon toevoegen. Plaats Gratis Advertentie. Bergen op Zoom. Capelle aan de IJssel. Wijk en Aalburg. Totaal aantal vermeldingen: Utrecht 35. Genieten van een Thaise Massage in Utrecht? In Utrecht zijn er verschillende zeer goede massagesalons. Overweegt u een gehele dag uit: het is ook mogelijk om naar een sauna Utrecht te gaan. Populair Le Oriental Wellness Center. In onze salon geven wij kwalitatief hoogwaardige massages in een oriëntaalse sfeer: Thai massage Voetmassage Relax Massage Hot stone massage Gezichtsmassage Tevens kunt u bij meer.
Wansabai Thaise Massage Arnhem Traditioneel en ontspannen.
Aanbieding geldig van 1 t/m 31 oktober 2020. Niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen en/of acties. Vanaf heden is de Wansabai spaarkaart verkrijgbaar. Na elk uur massage krijgt u een stempel op de spaarkaart. Een volle spaarkaart 10 stempels geeft recht op één uur gratis massage. Sparen is niet mogelijk i.c.m. andere acties en/of kortingen. Bel 06-30333325 Arnhem, 035-5449382 Hilversum of klik hier om een afspraak te maken. Geef eens een massage kado. Leuk om te geven en geweldig om te krijgen. De Wansabai-kadobon is verkrijgbaar in de winkel of te bestellen via onze contactpagina. Traditionele Thaise Massage. Deze eeuwenoude massagetechniek is bedoeld om vastzittende spieren los te maken en het lichaam te ontspannnen. Hierbij wordt geen olie gebruikt. Wansabai Ontspannings Massage. Door gebruik te maken van speciale aromatische olie geeft onze Wansabai massage u nog meer ontspanning. Vastzittende nek en/of schouderspieren? Onze Nek-/Schoudermassage is er op gericht om deze spieren te onstpannen. Wansabai Thaise Massage Arnhem. Oude Oeverstraat 11A. 6811 JX Arnhem. Maandag Vrijdag 1000: 2200.: Zaterdag Zondag 1030: 2200.: Centraal Station 4 min. Bushalte Willemsplein 4 min. Bushalte Rozet 2 min. Bushalte Rijnstraat 2 min.

Contacteer ons